Kärleken har ingen ålder brukar man säga. Det kan stämma i det här fallet då det är hela 44 år som skiljer mellan detta paret.

Den 24-åriga kvinnan och den 68-åriga mannen gjorde en obehaglig upptäckt i ett fotoalbum en kort tid efter deras bröllop.

De träffades på en dejtingsida för äldre män som söker yngre kvinnor. Mannen föll direkt för kvinnans profil och det var kärlek vid första ögonkastet.

– Jag insåg att det var något speciellt med henne, det var som en slags deja vu, men jag kunde inte sätta fingret på varför, berättar han.

Kollade igenom fotoalbum

Det nygifta paret från Miami, USA, gick senare efter bröllopet igenom ett fotoalbum tillsammans, och gjorde en fasansfull upptäckt.

På en av bilderna i albumet upptäckte frun något konstigt. Hennes pappa fanns med på en bild och det visade sig vara hennes nya mans son.

Det visade sig att kvinnan omedvetet hade gift sig med sin farfar. Efteråt var de båda förtvivlade berättar paret.

Hade flera äktenskap bakom sig

Den äldre mannen hade haft ett aktivt kärleksliv och lämnat bakom sig tre äktenskap med flera barn. En tidigare fru hade fått vårdnaden om sina barnen i en skilsmässa från mannen och han var inte närvarande vid deras uppväxt. En av de barnen är alltså pappa till hans nuvarande fru.

Paret hade aldrig pratat om sin bakgrund särskilt mycket, vilket lett till den här otroliga situationen. Trots de obehagliga nyheterna så är paret fast beslutna att fortsätta vara gifta.

– Jag har redan tre skilsmässor bakom mig, jag är besluten att inte få en till, säger mannen.

– Jag känner att det band som vi har är så starkt att inte ens en sådan här sak kan få oss att ge upp, säger kvinnan.

En makalös historia och otur för paret. Detta visar att det alltid är en bra idé att gå igenom familjeträdet innan du gifter dig med någon!

Dela gärna detta med alla dina vänner på Facebook!