Vad är det egentligen som gör att människor attraheras av varandra? Det är givetvis olika från person till person, men många kan nog känna igen sig i vad andra attraheras av. Tio killar fick frågan om vad de blir attraherade av – som inte hade med sex att göra. Vi har hört vissa av dessa förut medan andra är mer otippade.

1. När man blir ignorerad av tjejer

Det här är någonting som vi hört förut och det verkar vara sant. Den killen som sa det här gav ett exempel: Han älskar att laga mat till sin flickvän medan hon är upptagen med att göra någonting annat eftersom då har hon inte tid att ge honom någon uppmärksamhet. Det blev han attraherad av. Gulligt? Ja, varför inte.

2. När en tjej tilltalar honom med hans namn

Det här känns rätt naturligt. När någon som du tycker om säger ditt namn, då får man en härlig känsla i kroppen – eller hur?

3. Tjejer som bär keps

Kanske inte heller så oväntat. Kan det ha och göra med sport? Jag vet inte, men oavsett vad så är det sjukt snyggt med tjejer som använder keps.

4. När en tjej gillar en och visar att hon är attraherad av honom

Fantastiskt! Det är skönt att höra att allt inte bara finns killar som älskar spel och sedan blir rädda när tjejerna faktiskt visar sina känslor. Wiiho, det finns lite hopp kvar trots allt.

5. Tjejer som skriver ned viktiga saker på insidan av handen

Vi vet inte varför det här är attraktivt och det kunde inte killen som sa det heller svara på. Det är helt enkelt en grej som han tänder på utan någon förklaring.

6. Om tjejen är smartare än honom

Det är inte många som kan erkänna att de attraheras av smartare tjejer. Men när någon erkänner att de gillar tjejer som är smartare än de själva så kan man inte göra annat än att älska det.

7. När tjejer sträcker på sig eller gäspar

En konstig blandning, men av någon anledning så verkar det finnas killar som attraheras av när vi tjejer gäspar. Det här är någonting som vi inte hört förut. Men om man tänker efter är det kanske inte så konstigt, det kan vara rätt sött att se någon som är lite nyvaken, sträcker på sig och gäspar. Allra helst om man tycker om personen.

Dela gärna detta med alla dina vänner på Facebook!