Det är inte alla människor som vågar rycka in och säga ifrån om det är något som är fel. Det kräver civilkurage. Människor som vågar stå upp för vad de anser rätt gör världen till en mycket bättre plats.

Joey Pursak är 19 år gammal och arbetar som kassör. Det var en helt vanlig dag i Glassbutiken när en blind man klev in. Mannen köpte en glass och när han skulle betala för den råkade han tappa en 20-dollarsedel. Han märkte ingenting, utan gick och satt sig för att äta upp sin glass.

Bakom den blinda mannen hade det stått en kvinna som fick se 20-dollarsedeln på golvet. Men istället för att ge tillbaka pengarna till mannen behöll hon sedeln själv.

Joey vägrade servera kvinnan om hon inte gav tillbaka 20-dollarsedeln till mannen. Kvinnan hade inte som avsikt att lämna tillbaka pengarna så hon lämnade butiken.

Efter det gick Joey fram till den blinda mannen och gav honom en 20-dollarsedel från egen ficka och sa; ”Det är tyvärr inte samma sedel – kvinnan bakom dig tog den som du tappade. Men den har samma värde”.

Mannen tackade Joey så mycket, men det var fler i butiken som sett Joey omtänksamma agerande. En av kunderna som sett detta mailade Joeys chef och berättade vad som hade hänt.

Joeys chef la ut hyllningen på Facebook och skrev; "Jag är väldigt glad att ha en så fin godhjärtad människa i min personalstyrka".

Se klippet nedan: